آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی صبح چهارشنبه در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، به نامه نگاریهای اخیر در کشور از سوی برخی مسئولان واکنش نشان داد و نسبت به عواقب هرگونه تنش آفرینی هشدار دادند.
وی اظهار داشت: اخیرا در سطح جراید نامههایی رد و بدل میشود که تنش آفرین است، بنده عرض میکنم در شرایطی زندگی میکنیم که ایجاد تنش در جامعه حرام است.
استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود: مشکلاتی در کشور هست که باید به آن بپردازیم، رهبر معظم انقلاب هم با تاکید از کارهای تنش آفرین نهی کردند، اما متأسفانه باز شاهد مسائل تنشزا آن هم برای مسائل غیر مهم در کشور هستیم.
به سراغ مشکلات اصلی مردم بروید
وی خطاب به مسئولان افزود: مسائل غیر اصلی و فرعی را رها کنید، نامه رد و بدل نفرمایید، به سراغ مشکلات اصلی مردم از جمله گرانی، تورم و تحریم ها و تنگناهای اقتصادی و مشکلات اخلاقی بروید و برای حل آنها اقدام کنید.
آیت الله مکارم افزود: سراغ مسائلی که بود و نبود آن جزو مسائل اصلی کشور نیست نروید، نگاه کنید به رسانههای خارجی که چه غوغاها و تحلیل هایی می کنند و می گویند قوای مملکت به جان هم افتاده و کشور رو به بی ثباتی می رود.
وی یادآورشد: امروز در کشورهای اطراف ما شاهد مشکلات بسیاری از جمله ناامنی هستیم، دشمنان فشار می آورند تا کشور ما را هم ناامن کنند و البته به فضل خدا نتوانسته و نخواهند توانست.
این مرجع تقلید افزود: با این وضع چرا مسائل غیر مهم و فرعی را به متن جامعه می آورید؟ مصلحت این است که بنشیند مشکلات را حل بفرمایید و اگر این گونه مسائل حل نشد آسمان به زمین نمی آید.
مراجع تقلید مسئولیت دارند
وی اضافه کرد: مراجع تقلید هم مسئولیت دارند در مواقع مختلف تذکر دهند، من هم وظیفه خود دانستم که تقاضا کنم افراد از این گونه تنشها بر حذر باشند و تاکید کنم که مشکلات اصلی مردم را حل کنید.
به گزارش ایلنا، آیت الله مکارم شیرازی یادآورشد: از خداوند می خواهیم که به هم ما هوش فوقالعاده و درایت کافی و توجه به مسائل اصلی عنایت کند و طرق حل مشکلات را به ما بیاموزد.
عده ای سودجو مصالح یک ملت را فدا میکنند
وی در ادامه سخنان خود به روایاتی درباره تحصیل اموال اشاره کرد و گفت: گاهی برخی برای به دست آوردن آن مسیرهای حرام را طی می کنند، عده ای سودجو در مسائل مختلف ارز و غیر ارز برای این که در مدت کوتاهی به مال زیادی به دست بیاورند مصالح یک ملت را فدا میکنند، نظام اقتصادی را به هم میزنند و برای دستیابی به ثروت بیشتر دست به هر کاری میزنند.
استاد برجسته حوزه افزود: مشکل این گونه کارها از سویی این است که انسان شخصیت خود را زیر پا می گذارد، تن به هر ذلتی میدهد، وجدان خود را سرکوب می کند، همچنین افرادی در کمین او هستند تا این مال را از چنگ او در بیاورند.